Auto onderhoud

onderhoud & APK

Dat autorijden leuk blijft, bewijzen wij bij Cars&Joy Van der Pouw Kraan Soest. Het inplannen van APK, onderhoud of reparatie doe je voortaan op het moment dat het jou uitkomt, gewoon online. Ook als je nog geen auto van ons rijdt

De organisatie van de Cars&Joy Van der Pouw Kraan garage is strak geregeld en er zijn scherpe tarieven bedongen met grote leveranciers. Als klant profiteer je daarvan. Je bent verzekerd van een snelle en goede service en betaalt dus niet te veel voor. APK, onderhoud en reparaties. Reden genoeg om onderhoud en reparaties bij Cars&Joy Van der Pouw Kraan onder te brengen. Ook als je nog geen auto van ons rijdt!

Stap de werkplaats van Cars&Joy Van der Pouw Kraan binnen voor meer informatie over onze prijzen en mogelijkheden.

Trouwe klanten verdienen een beloning

Rijd je een auto van Cars&Joy Van der Pouw Kraan en/of breng je je auto bij ons voor APK, onderhoud of reparatie? Dan belonen wij je loyaliteit met aantrekkelijke kortingen. Bijvoorbeeld op je eerste onderhoudsbeurt. Die kost je 10% minder. Of je eerstvolgende APK? Die doen we gratis bij een grote onderhoudsbeurt! Ga je met vakantie? Dan laat je bij ons toch even een zomer- of wintercheck doen. Service van de zaak. Lees er meer over bij loyaliteitsprogramma.

onderhoud?
reparatie?
APK?

Maak hier je afspraak. Of vraag eerst online offerte bij ons aan. Kies wat u voor onderhoud wilt en vul daarna in het scherm uw kenteken en ‘ga verder’ om in de offerteaanvraagmodule te komen.

Scroll to top